Med Putin til norsk fotofestival

Vladimir%20Putin%20Foto%20Platon IMG_8457 Vladimir%20Putin%20Foto%20Platon-2 Vladimir%20Putin%20Foto%20Platon platon-photographer-putin-man-of-the-year-portraitNorges største fotofestival har programmet klart. Putin

 

Og fotofestivalen Nordic Light som har klart å få et knippe av de aller beste til å besøke Kristiansund 6.-10. mai.

En utfordring for festivalen er at selv om de er helt i verdenstoppen så mange av fotografene er helt ukjente for de fleste nordmenn. Det kan derfor være lurt å ta en kikk på nettsidene til noen av dem.

Klikk på denne lenken og les om fotografene som kommer.

Jeg tror du blir inspirert.

Jimmy Nelson har et stort fotoprosjekt som heter Before They Pass Away. Han følger flere av de utdøende minioritetene i verden. Og viser oss utrolige bilder.

Ragnar Axelson heter islendingen som startet som pressefotograf, men som gjennom sine bilder, bøker og utstillinger med motiv fra blant annet de skandinaviske landene har blitt verdenskjent. LIFE, National Geographic, Le Figaro, Stern, La Vanguardia og TIME er blant de som har publisert bildene hans.

Greske Platon Antoniou er kjent som en av verdens beste portrettfotografer. Han har tatt bilder av de største for de største. Som Putin, Gaddafi og Berlusconi. Platon er for øvrig en svært energisk fyr og en anerkjent foredragsholder.

Her kan du få mange tips.

Og vil du ha enda mer inspirasjon så er det mulig å få med seg et foredrag med den tidligere sjefen i Apples strategiavdeling, Chris Riley.