Smaken av det gode liv og sjokolade - på spa

Det er rart ikke alle spa-anleggene har skjønt det for lenge siden: At det ikke bare er voksne som er gode kunder. I Trysil har de åpnet døra og nå kommer de langt med barnespa med mose, kongle og selvsagt sjokolade!

Trysil har Norges største skianlegg. Og det skyldes at de har satset stort på å bli et familieanlegg. Skistar har investert stort, og forståelig nok ble anlegget kåret til Norges beste skianlegg tidligere i vinter. Derfor er det helt riktig tenkt når spaanlegget Kulpen på Trysil Mountain Resort også er åpent for barn.

Jakob (11) har testet to av tre spamenyer for barn. Mosemassasje og sjokoladedrøm. (Den tredje er  kongleskrubb - alle til 390 kroner).

Den første er en 25 minutters deilig massasje, lovet teraupeten.

- Og den var virkelig veldig behagelig, mener Jakob.

Deretter var det klart for dagens andre test: Varm sjokoladeinnpakning på kroppen. Etter smilet å dømme var ikke den opplevelsen noe dårligere. Og da terapeuten Ann tilbød seg å avslutte behandlingen med hodebunnsmassasje var kvelden fullkommen.

Spaanlegget, som heter Kulpen, har basseng der du kan svømme inn og ut i bokstavelig forsvand. Og du finner boblebad både utendørs og innendørs. I tillegg til ulike badstuer og behandlingsrom.

Det beste av dagen er det åpent for hele familien, og i de travleste timene kan de bli litt ventetid for å få plass. Etter klokka 18.00 er det forbeholdt voksne spagjester.

Ellers fikk vi en perfekt avslutning på en solrik dag i bakken. Mens det i går var masse folk og kjempestemning på Knettsetra var det i dag tid og rom for dem som ville nyte ro og fred - og vafler.

Og veldig god plass i bakkene. To veldig korte køer, grunnet kort stans i heisen, var det eneste vi opplevde av kø.

Ellers suste det unna hele dagen.

I morgen er Trysiloppholdet over for denne gang. Vi kommer tilbake.

Og til sommeren er det klart for Trysil uten snø. Det kan bli et spennende prosjekt :-)