Kunne du tenkt deg en ferieuke ved denne stranden?

Her er Star Tours tre nye reisemål for kroatiareisende.

Istria i Kroatia.

Interessen for Kroatia vokser og Star Tour (som fra 1. november skifter navn til TUI) utvider sommertilbudet med tre nye reisemål, Rabac, Rovinj og Porec i Istria, neste sommer.
I hotelltilbudet finnes blant annet et nyrenovert Family Life-hotell – Star Tours mest populære konsept for barnefamilier, skriver Star Tour i en pressemelding.

Dobler kapasiteten

- For å møte den økende etterspørselen dobles nå kapasiteten til Kroatia neste sommer. Halvøya Istria byr på et hint av Italiensk kultur og mat, ligger nordvest i Kroatia og er ca. 3 timer med fly fra Oslo. Den genuine følelsen, det krystallklare vannet og ikke minst det lave prisnivået er noe av det som gjør at nordmenn elsker Kroatia. Vi gleder oss veldig over at vi nå kan introdusere den litt mindre kjente perlen Istria fra neste sommer, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

3 reisemål – 14 hoteller

I den lille kystbyen Rabac lanseres et helt nytt Family Life-hotell med store familierom, treningstilbud, store bassengområder og underholdningsmuligheter for barna, fortsetter Star Tour.

Er du klar for Kroatia neste sommer?                                     Foto: Star Tour

Porec er Istrias største turistby, men likefullt er alt lite og koselig. Her finner du et livlig natteliv, italienske kaffebarer og en vakker gammel bykjerne. Her kan man velge å bo i sentrum eller på en av de små øyene i nærheten.
Middelalderbyen Rovinj er en kunstkoloni med gallerier og kunst på hvert eneste hjørne, her finnes flotte Deluxe-hoteller og skjermede små badeviker. 

Fakta:

·    Avgang fra Oslo Lufthavn Gardermoen hver søndag i perioden 21.05.2017 – 01.10.2017

·    Beregnet flytid er 3 timer og 15 min     

Få med deg disse tipsene: