7 ting du ikke gjør på romantisk kjæresteferie

Følger disse tipsene så blir kjæresten din ekstra glad i deg - garantert.

Når du reiser på kjærestetur med med en du er glad i så er det alltid med høye forventinger. Man har så lyst at det skal bli like bra som i en film eller en god roman. Men sjansen er stor for at noe kan gå galt. Fordi du gjør tingene galt. Her er sju tips du bør ta en kikk på. Og mange tenker kanskje at dette er selvfølgelige tips. Det er ikke noe nytt under solen - men, disse tingene er lett å glemme. 

1) For mye alkohol

Det er alltid kjekt å dele en flaske vin, oppsøke en cocktailbar eller en brun pub med lokalt øl. Men, det er en riktig dårlig idé  å drikke for mye på kjæresteturen.  Det er en sikker vei til fiasko og kjipe greier.
 

2) Krangle om penger

Ikke mye ødelegger ferien mer enn dette. De fleste har en budsjett å forholde seg til. Ta en prat om dette før dere drar og klargjør gjerne noe kjøreregler som dere prøver å følge. Ha litt ekstra i "baklomma" til uventede tilfeller. Det er veldig deilig.

3) Ikke vær forberedt på stress

Reiser er sjelden bare kos og hygge. Ting kan gå galt og det kan oppstå stressende situasjoner. Dette kan føre til irritasjon og krangler. Særlig hvis man ikke er forberedt. Snakk gjerne gjennom slikt før dere reiser.

4) Ikke sette av tid til hverandre

Det er kjekt å se mange av stedets severdigheter, oppleve spennende mennesker og få "mess mulig ut av reisen". Men saken er at man ikke må er glemme å være sammen, bare dere to. Trekk dere litt unna, og viktigst av alt: skru av mobiltelefonene. Vær kjærester.

5) Ikke ta ansvar

Du skal ikke på charterferie. Det vil si, det er mulig at det er en charterreise, sånn bokstavelig talt. Men å reise som par handler også om å ta vare på sikkerheten og trivselen til partneren din. Sørg for å gjøre ditt beste for at denne turen skal bli bra. Ikke sett deg tilbake i stolen og vente på å bli servert.

6) Ikke vær alene

Med mindre turen går til fjells eller er en uke alene på seilbåt så kan jeg sterkt anbefale å være sammen med andre. Gjerne andre par. Vær open-minded på restaurant. Del bord med andre. Du kommer til å bli overrasket over hvor kjekt det er å være sammen med andre i "samme båt".

Møt andre som er på reise. Ha det kjekt sammen.                     

7) Ikke tro at det er tidenes mest romantiske tur

Dette handler igjen om forventninger. For høye forventinger er vanskelig å innfri. Jeg mener selvsagt ikke at man ikke skal ha forventinger, men de må være realistiske. Dersom dere har store problemer i parforholdet så blir de ikke borte fordi dere reiser bort. Tvert i mot. Ikke tenk på å reise på ferie før problemene er ryddet av veien. Reisen er premien, ikke løsningen. 

Jeg håper dere får en super kjæresteferie.

Send gjerne en mail til orl@thetravelinspector.no eller sms eller ring til 90583485 dersom dere ønsker forslag til reisemål.
Eller følg reisebloggens mange tips for reiser dere kan dra på.
Har du et tips til kjæresteferien som andre kan ha glede av? Del dette i kommentarfeltet til reisebloggen nederst på siden.

Få med deg disse