Nå skal de kåre Norges beste matblogger

Er det sikkert at det er den beste som vinner? Her er mine favoritter

Det er Mathallen i Oslo og VGs Mattjeneste Godt.no som for andre gang arrangerer blogg-konkurransen ÅRETS MATBLOGGER som har finale i Oslo lørdag 5. november klokka 19.00
Du kan få med deg finalen gratis dersom du er i Oslo denne lørdagen. Finalen arrangeres hvert annet år, og arrangeres for andre gang i 2016.

Hvem som er Årets Matblogger i de årene i mellom er litt uklart... Dette burde - hvis navnet ÅRETS skal opprettholdes - blitt arrangert hvert år.

Og det er også uvisst om det virkelig er de fire beste matbloggerne i Norge som er i finalen. For finaleplassene er delt ut basert på stemmer fra publikum, og dermed har de største matbloggerne allerede skaffet seg et stor fortrinn ved at de kan be sine mange lesere om å stemme på seg. Jeg ser at flere av de som havner i underkategorier gjerne kunne vært i hovedfinalen. Mine favoritter er Helles Kitchen, Anders Husa og Maj-Britt og Spiselandslaget - og de kunne gjerne vært i hovedfinalen.
Det kan være stor forskjell på å være Norges største og og Norges beste matblogg og jeg tror juryen i for stor grad har vært opptatt av de første.

HER ER ÅRETS FINALISTER

Aichas mat / Mat på bordet /  Spoon / Trines matblogg

Det skal også kåres vinnere innen andre underkategorier:

* Årets drikkeblogg
* Beste foto i en matblogg
* Årets mest nytenkende blogg
* Årets beste bake- og søtsakerblogg
* Årets nykommer
* Årets nisjeblogg

Her ser du alle de nominerte i disse kategoriene.

Vi følger finalen i Mathallen lørdag 5. november klokka 19.00

Leste du dette?