Ny spektakulær skifilm med unik PR for Norge

Se bildene som skal få kinogjengerne til å gispe og juble

Foto fra filmen

Foto fra filmen

Skifilmen Supervention 2 er klar for lansering og her kan du se ski- og snowboardkjøring som garantert får deg til å skvette i stolen - og til å bli begeistret.

Filmen er tatt opp i Norge, Sverige, Canada, USA og på New Zealand. Noe av den vakreste naturen er koblet sammen med kjøring utført av flere av verdens beste skikjørere. 

Fri Flyts Filmtour 2016 kommer til å vise deler av filmen.

Du kan kjøpe den forrige filmen Supervention 1 via Itunes for 99 kroner.

Dette skriver Filmweb om filmen, som er tatt opp blant annet flere steder i Norgem blant annet i Fjord-Norge-området i Møre og Romsdal:
La deg inspirere av årets mest spektakulære vintereventyr. Bli med på en uforutsigbare reise med noen av verdens beste ski- og snowboardutøvere.Vi møter mennesker i forskjellige aldre og livssituasjoner. Alt fra den unge og ambisiøse utøveren som hele tiden vil pushe grenser, til veteranen som ønsker å finne tilbake til leken. Vi finner også de som lever et tilnærmet normalt liv med familie og unger, men allikevel velger å risikere alt for å få kjørt en fjellside. Hva driver disse menneskene? Hvordan takler de motgang og utfordringer? Hva oppnår de ved å leve et liv fylt med risiko?

Her er fakta om Supervention:
Norgespremiere: 28.10.2016
Originaltittel: Supervention 2
Genre: Action / Biografi / Dokumentar

Medvirkende: Aksel Lund Svindal, Jesper Tjäder, Terje Håkonsen, Marcus Kleveland, Anders Backe, PK Hunder, Fredrik Evensen, Anja Alme Gardli, Eirik Finseth, Asbjørn Eggebø Næss, Tiril Sjåstad Christiansen, Linn Cecilie Mæhlum
Regi: Even Sigstad, Filip Christensen, Jan Petter Aarskog, Lasse Nyhaugen
Manus: Jan Petter Aarskog

Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Produksjonsselskap: Field Productions AS
Distribusjon: SF Norge
Video distribusjon: SF Studios A/S (video), SF Studios A/S (video)
Produksjonsår: 2016

 

Leste du dette?