Nå får du boardingkortet via Facebook Messenger

Hvorfor skal du bruke mange apper når du allerede er på Facebook?

Klar for verden, du kan klare deg med Facebook Messenger.       Foto: Odd Roar Lange

De fleste flyselskapene har sine egne apper der du kan booke flybilletter, bestille ditt favorittsete og få vite det du trenger å vite om din reise. Men nå tar KLM det et steg videre.

Dersom du reiser med KLM kan du nemlig få boardingpasset ditt via Facebook messenger
Dette er første gangen et flyselskap integrerer Facebook og sitt eget bookingsystem på denne måten. Men det blir neppe det siste. Å bruke sosiale medier til kjøp, salg og kundeservice er vanlig i mange bransjer. Nå også i lufta.

- Når passasjerene allerede bruker og er vant til Facebook er det fornuftig av oss som flyselskap å møte dem der, sier Tjalling Smit, digitaldirektør i KLM.
Dette er også årsaken til at selskapet har opprettet en 24/7-service på sosiale medier, slik at du kan spørre om ting du lurer på, både før, under og etter reisen.
Enten det gjelder bagasje, flytider eller billetten/reisen din. 
Du kan stille spørsmålene nederlandsk, engelsk, tysk, spansk, portugisisk, italiensk, fransk, norsk, russisk, japansk, kinesisk, koreansk eller thai.

Slik gjør du det: 
Bestill flybilletten din via KLM eller KLM-appen.
Kryss av for at du ønsker billetten via Facebook Messenger.

Dermed vil du få billetten tilsendt hit. Du får også melding om når det er på tide med check-in - og selvsagt boardingpasset.

Her finner du de siste og beste tilbudene fra KLM

 

Få med deg disse også:

The Travel Inspector og KLM er samarbeidspartnere. Slik fungerer det.