Dette kan bli Atlanterhavsvegens nye supersuksess

Ville du dratt på ferie hit - hvis dette lå ute ved havet?

Badstu i slike omgivelser ville vært av det spektakulære slaget. Alle illustrasjoner: Koko Arkitekter.

Juvet Landskapshotell i Møre og Romsdal har det, og Børge Ouslands øy Manshausen i Nordland har det.

Hytter som står på påler eller som henger ut over naturen. Ute Magasinet har denne omtalen om Turistforeningens nye hytter på Skåpet i Ryfylket , som kan bli en klassiker. Hyttene åpner i august 2016,

I mange år har det vært pratet om hvordan naturen på Romsdalskysten kunne vært utnyttet kommersielt. Atlanterhavsvegen ligger mellom fiskeværet Bud i Romsdal og øya Averøy på Nordmøre. Nasjonale turistveger har gjort den til en spektakulær veg.

Men stedet trenger enda flere unike overnattingssteder. 

Gi oppdaget til det estiske arkitektkontoret Koko. Be dem tegne hyttene som skal plasseres ved Hustadvika og Atlanterhavsvegen. Det kan bli en usannsynlig suksess. Og man trenger ikke sette av en eneste krone til markedsføring. For dette kommer til å selge seg selv.

Leste du disse?