Har du lyst på et gratis fjelleventyr?

Da må du benytte sjansen akkurat nå.

Er du klar for turen til Romsdal?                      Foto: Odd Roar Lange

Norsk Fjellfestival i Rauma i Møre og Romsdal søker nå en eventyrlysten person som ønsker å delta på årets Norsk Fjellfestival. Festivalen er 10.-17. juli 2016 og har dette programmet, der en eventyrer kan få oppleve hele uken helt gratis.

Dette skriver Fjellfestivalen på sin hjemmeside:

Vi søker en eventyrer, Det blir et festivalmaraton, hvor din oppgave er å være med på så mange arrangement som fysisk mulig, sove i Norges første hengekøyehotell, henge med de frivillige – og knytte bånd med gjestene.

Du får fri inngang på alle tilgjengelige arrangement, overnatting, mat og minner for livet! Du deltar på så mange arrangement som fysisk mulig (med et opplegg vi skreddersyr til deg), dokumenterer opplevelsene gjennom sosiale medier, og har det kjekt i åtte dager, skriver 

Festivalen starter, om du ønsker, med tog fra Dombås med Raumabanen, en av verdens vakreste togreiser, og en del av årets festivalprogram.

Etter fjellturen samles mange for mat og drikke hos Sødahlhuset.   Foto: Odd Roar Lange

Her er kvalifikasjonene du må inneha:

Sosial og utadvent
Glad i utfordringer
Behersker sosiale medier
Snert i penna og glimt i søker’n, og liker å dele egne opplevelser
Har fylt 18 år
Kommer deg til Dombås (eller Åndalsnes) selv
Har eget utstyr til å være på tur

Søknadsfrist 4. juli

Det er enkelt å søke. Send en e-post til begeistring@norskfjellfestival.no med bilde av deg selv, navn, alder, hvor du er fra og et kort avsnitt om hvorfor du er festivaleventyreren de er ute etter.

Fikk du med deg denne ?