Denne gratisklubben gir deg rabatt i taxfreebutikken

Dette kan du bare drømme om på Vinmonopolet

Nå er det enda mer å spare i taxfreebutikken. Foto: Odd Roar Lange

Nå er det enda mer å spare i taxfreebutikken. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Mens den politiske dragkampen for eller i mot taxfreehandel fortsetter, så skal får flypassasjerer ved mange av landets flyplasser nå en unik mulighet. Hva tenker du om å få ti prosent rabatt for polvarer?

Egen klubb

Det er nemlig en av fordelene for medlemmer som melder seg inn i den nye taxfreeklubben «Tax free & me».
«Tax Free & Me» er den norske utgaven av «Heinemann & Me».
Og med den norske taxfreeklubben kan du benytte deg av de samme fordelene som Heinemann & Me-medlemmene, i inn- og utland.
Du kan benytte deg av av medlemsfordelene i Heinemann Duty Free og Travel Value butikker i Norge, Tyskland, Østerrike, Ungarn, Italia, Danmark, Australia og i tillegg Heinemann Cruise Line Shops.
Medlemmer i Tax Free & Me som identifiserer seg med medlemsnummer, kode fra Wallet eller med mobilnummer får poeng på alle kjøp, bortsett fra tobakksprodukter, pant, Apple-produkter, trykksaker, bøker og handleposer.

Startpakken

Som «Tax Free & Me»-medlem får man 10 prosent rabatt på ditt første kjøp, samt faste fordeler gjennom klubbprogrammet.
Men vær obs på at tilbudet ikke kan kombineres med andre tilbud og kampanjer.
Og det gjelder heller ikke på allerede nedsatte produkter, spesialtilbud, tobakksprodukter, pant, handleposer, Apple-produkter, trykksaker og bøker. Og, for spesielt interesserte: Det er ikke gyldig i Australia, opplyser Heinemann.

Slik får du poeng

Med Collect Me får du ett poeng for hver 10-krone når du handler for. Om du når eller overstiger ett av de følgende grensene ved utgangen av året får du en lojalitetsbonus:
200 poeng eller mer = kr 100,- i lojalitetsbonus
500 poeng eller mer = kr 250,- i lojalitetsbonus
1000 poeng eller mer = kr 500,- i lojalitetsbonus
Har du nådd eller passert ett av de tre nivåene (200, 500 eller 1000 poeng) så får du en verdikupong for oppnådd nivå i starten av det følgende året.

Slik gjør du det

Du kan bli medlem via denne nettsiden. Og deretter må du må identifisere deg som «Tax Free & Me»-medlem i kassen når du handler. Kassereren finner deg via telefonnummeret ditt eller koden i Wallet (kun for appletelefoner).
Du får også bonuspoeng dersom du identifiser deg som Tax Free & Me-medlem når du henter og betaler din ordre, så får du Collect Me-poeng på alle dine kjøp. Og for kuriositetens skyld kan jeg nevne av du kan få 399 kroner i rabatt hvis du handler en flaska Larsen Extra D'Or til kr 3999.

Hva gjør du med poengene?

Poengene veksles inn i en verdikupong en gang i året. Collect Me-verdikupongen trekkes fra sluttsummen i kassen på alle produkter unntatt tobakksprodukter. Alle verdikuponger er gyldige i alle Heinemann Duty Free og Travel Value butikker og i Heinemann Cruise Line Shops. Men den er personlig og kan ikke gis bort til andre.
Husk at du bør bruke et kredittkort som også gir deg bonuspoeng hos et flyselskap når du handler i taxfreebutikken. Da får du ekstra mye ut av handelen.

Reklame

Dersom du registrerer epostadressen din når du melder deg inn så vil du kunne motta informasjon om tilbud i taxfreebutikken.
Men, på grunn av strenge alkoholregler vil du ikke få tilbud om alkoholholdige varer.
Her kan du lese mer om tax-free-klubben som først ble omtalt på nettstedet flysmart24.no

Les mer om tax free: