Utrolig video: KOM FOR SENT TIL FLYET - DA LØPER HAN ETTER DET

Ikke gjør dette neste gang - selv om du kommer for sent til flyet.

Fra video på Facebook/CC.OO. Ryanair  &  Lesma Handling                  

Noen er mer ivrige etter å komme seg med flyet enn andre. Selvsagt er det utrolig irriterende å ikke rekke det flyet man gjerne skulle vært med. Men å gjøre som denne mannen på Barajas flyplass i Madrid er absolutt ikke å anbefale. 

Filmen skal være tatt opp på mobiltelefon av en ansatt ved CC OO Ryanair & Lesma Handling Service som oppdaget mannen i 30-årene da han dukket opp ytterst på broen.

Flypassasjeren skulle reise til Gran Canaria, men kom ikke til broen ut til Ryanair-flyet han skulle ha reist med før det hadde startet turen ut til rullebanen.

Mannen, som hadde en ryggsekk og en bag, skal ha kommet seg gjennom gaten og ut til plattformen via en nødutgang, og klatret deretter ned fra broen og ut på flyplassen. Derfra løp hanbort til en bakkeansatt som satt i en bagasjetraktor for å få ham til å kjøre seg ut til flyet. Han fikk ingen skyss og løp deretter ut på flyplassen for å stanse flyet.

Foto: CC.OO. Ryanair  &  Lesma Handling

Overfor CNN bekrefter spanske myndigheter at mannen, utrolig nok, om seg med flyet og fikk være med til Gran Canaria. Der ble han pågrepet av politiet og arrestert - og senere måtte han møte i retten hvor han ble ilagt en bot. 

Fikk du lest dette?