Charterselskap sender live fra Tyrkia

Star Tours guider svarer på spørsmål via Facebook Live direkte fra Alanya.

- Helgens hendelser i Tyrkia har ført til ekstraordinær stor pågang til Star Tours kundesenter.   Star Tour har fått tusenvis av spørsmål fra våre kunder, og vi jobber fortsatt med å svare på alle sammen. I håp om å kunne vise hvordan situasjonen er på våre destinasjoner og samtidig hjelpe kundene våre så godt vi kan, har vi valgt å invitere til en Facebook Live-sending onsdag 20.07. klokken 15.00. Våre guider Nina og Mette vil vise oss rundt i området og svare på spørsmål fra publikum her hjemme, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Nærmere 10.000 nordmenn har planlagt å reise til Tyrkia med Star Tour i sommer.

- Det er mange som er nysgjerrige på hvordan situasjonen er i Tyrkia akkurat nå. Vi er så heldige å ha kollegaer som jobber i Tyrkia og som er i kontakt med våre kunder der daglig, vi har derfor valgt å invitere de som måtte være interessert til å følge vår Facebook Live-sending i dag og komme med spørsmål, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Hensikten med Live-sendingen er å raskt, uredigertog interaktivt bistå de av kundene våre som har spørsmål om Tyrkia.

Vi sender LIVE fra Alanya, vår mest populære turistdestinasjon i Tyrkia, onsdag 20.07.2016 klokken 15.00.

Her finner du sendiningen

Link to FB: https://www.facebook.com/StarTour/

Guider som leder livesendingen: Nina og Mette

Hotell:  Blue Star Quattro Beach Spa & Resort

Les mer om reiser til Tyrkia: