Charterselskap sender live fra Tyrkia

Charterselskap sender live fra Tyrkia

Star Tours guider svarer på spørsmål via Facebook Live direkte fra Alanya.

- Helgens hendelser i Tyrkia har ført til ekstraordinær stor pågang til Star Tours kundesenter.   Star Tour har fått tusenvis av spørsmål fra våre kunder, og vi jobber fortsatt med å svare på alle sammen. I håp om å kunne vise hvordan situasjonen er på våre destinasjoner og samtidig hjelpe kundene våre så godt vi kan, har vi valgt å invitere til en Facebook Live-sending onsdag 20.07. klokken 15.00. Våre guider Nina og Mette vil vise oss rundt i området og svare på spørsmål fra publikum her hjemme, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Nærmere 10.000 nordmenn har planlagt å reise til Tyrkia med Star Tour i sommer.

- Det er mange som er nysgjerrige på hvordan situasjonen er i Tyrkia akkurat nå. Vi er så heldige å ha kollegaer som jobber i Tyrkia og som er i kontakt med våre kunder der daglig, vi har derfor valgt å invitere de som måtte være interessert til å følge vår Facebook Live-sending i dag og komme med spørsmål, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Hensikten med Live-sendingen er å raskt, uredigertog interaktivt bistå de av kundene våre som har spørsmål om Tyrkia.

Vi sender LIVE fra Alanya, vår mest populære turistdestinasjon i Tyrkia, onsdag 20.07.2016 klokken 15.00.

Her finner du sendiningen

Link to FB: https://www.facebook.com/StarTour/

Guider som leder livesendingen: Nina og Mette

Hotell:  Blue Star Quattro Beach Spa & Resort

Les mer om reiser til Tyrkia:

Nei, kortet ditt er ikke så sikkert som du tror

Nei, kortet ditt er ikke så sikkert som du tror

Nå er flyselskapene endelig på Tripadvisor

Nå er flyselskapene endelig på Tripadvisor