Nå flytter danske Tivoli utenfor portene i København

Slik skal Tivoli få en attraksjon som er åpen hele året

Her kommer Tivolis nye helårsattraksjon i Vesterbrogade 1. Foto: Christoffer Sandager

(ODD ROAR LANGE) : Københavnske Tivoli er mange nordmenns populære reisemål. Nå trenger de ikke en gang å gå innenfor portene for å få en smak av Tivoli. For den 11. mars åpner Crème by Nimb i Vesterbrogade 1, like ved hovedporten til fornøyelsesparken - i lokalene til den tidligere lekebutikken Hamley´s. Kaféåpningen er et ledd i parkens strategi om å holde helårsåpent, og parkens ledelse lover enda flere forandringer i løpet av 2020.

Åpen hele året

Kaffen skal være åpen alle dager hele året. Og Crème by Nimb skal servere quiche, kaffe, kake og sandwich. Og de fylte quiche-tertene kommer i vegetar-, kjøtt- og fiskeutgave.
Det er kokkene og kjøkkensjef Michael Rosenberg fra fru Nimb er i spissen for «det salte kjøkkenet», som både er for lunsjgjestene, og for de sene kveldstimene. Gjerne kombinert med anledningen til å nyte et glass vin.
Crème by Nimb har i tillegg hjemmelaget rosa flamingois, champagne, champagnecocktails og long drinks på menyen. 

Kafeen har sitt utspring i fra luksuhotellet Nimb som er en del av populære Tivoli. Hotellet er femstjerners topphotell med en rekke events i barene og restaurantene.

Om du vil oppleve Hotel Nimb så kan du forberede deg på en topphotellopplevelse. Foto: Hanne Marit Tobiassen/Sekk og Sandaler

Sesongen i Tivoli starter den 2. april med et gigantisk tivoli. Du kan lese mer om det her.

Les mer om Hotel Nimb her.
Les mer om Tivoli her.
Les mer om København her.
Les mer om ferier i Danmark her.