Lyst på en luftetur over Litauen?

Vinn en reise for to med luftballongmiddag over Vilnius

Nå kan du vinne en reise for to med luftballong over Litauen, inkludert flyreise til og fra hovedstaden Vilnius og to overnattinger på hotell. Og selveste prikken over i-en, middagsservering i luftballongen.
Det er den Litauiske Stats Turistkontor i Oslo som inviterer til konkurransen.

Slik gjør du det

Ta et bilde av noe du forbinder med Litauen og del på Instagram med emneknaggen #OverLitauen. Alternativt Facebook; OpplevLitauen om du ikke bruker Instagram. Da er du med i konkurransen.

Svever som en fugl

Vilnius er en av de få byer i Europa hvor det er tillatt å fly i luftballong. Litauens hovedstad er den største middelalder-gamlebyen i hele Sentral- og Øst-Europa. Under deg ser du sjarmerende arkitektur og frodige grønne  parker, mens du svever over himmelen som en fugl. Da kan du puste inn den friske luften, mens du beundrer Litauens skjønnhet under deg.
Den eneste lyden som forstyrrer den drømmeaktige tilstanden, er brenneren som får luftballongen til å stige mot himmelen.

De heldige vinnere må pakke kofferten og belage seg på tur i september 2018.

Weekendtur med vennegjengen

Du kan reise til Litauen med et lavpris-selskap som flyr fra Oslo, Ålesund eller Torp. Her kan du få en rimelig og opplevelsesrik weekendtur med venner, kjæresten eller finne på noe for hele familien. Litauen nås med en kort flytur, og har særlig rimelige priser. Landet har svært mye å by på av både kultur, natur, uteliv, spisesteder. spa, shopping og andre opplevelser. Men akkurat nå har du muligheten til å vinne en flott weekend for to – med reise fra Oslo, ballongmiddag og overnatting inkludert.

Del bildet ditt på Instagram med emneknaggen #OverLitauen . 31. august 2018 vet du om du er en av de heldige vinnerne!

Les mer om Vilnius her