4 gråtende barn ga passasjerene en gratis flyreise

Slik fikk flyselskapet passasjerene til å elske mødre med små barn.

Det er bare én ting som kan være mer stressende enn flypassasjerer med et gråtende barn om bord på et trangt fly: Det er at det er du som er forelderen.
Vi er mange som har kjent på følelsen når det overtrøtte barnet ikke vil sove, har vondt i ørene, eller slår seg litt "vrang" på reisen. Til lange og litt irriterte blikk fra medpassasjerer.

FRA FIASKO TIL SUKSESS

Flyselskapet JetBlue har hatt mange slike passasjerer og i forbindelse med årets amerikanske morsdag gjorde et utrolig stunt.

Kampanjen ble først omtalt på nettstedet Adweak.

På en flyreise mellom JFK Airport i New York til Long Beach i California lovte de samtlige passasjerer 25 prosent avslag på neste flybillett for hver gang et av småbarna om bord i flyet begynte å gråte. 

Da kunngjøringen om kampanjen ble meddelt over høyttaleranlegget skiftet mor og barn fra å være til bry til å være små, mulige helter.

SE FILMEN OVER HER.

GLEDE OM BORD

Det er antagelig første gang at passasjerer trekker på smilebåndet over å høre spedbarnsgråt. Og da barnegråt skjedde for tredje gang, og passasjerene fikk opplysningen over høyttalerne brøt det ut spontan applaus i flyet. For nå hadde nemlig samtlige passasjerer sikret seg en gratis flybillett til sin neste reise. 
(Du kan se filmen øverst i artikkelen)

Har du fått med deg disse?