Endelig mandag - og tre gode nyheter

Neida, du mister ikke bonuspoengene dine

1) Klikk-og-få levert - rett i bilen

Egne åpningstider for folk i risikogrupper, utvidede klikk og hent-ordninger hvor du kan få varene dine levert rett i bilen - og en digital dugnad på Facebook er blant de nyeste tiltak Elkjøp-butikker nå tester ut for å hjelpe sine kunder. Elkjøp har lenge hatt en klikk og hent-ordning, der kunder kan bestille varer på nett og hente dem selv i butikk. Nå utvides denne ordningen, slik at kunder får varene levert på parkeringsplassen. Du kan lese mer om ordningen her.

Du beholder hotellstatusen

I lys av den situasjonen som vi befinner oss i, så vil alle Nordic Choice Club-medlemmer beholde sitt medlemsnivå i 12 måneder ekstra, hvis du ønsker. Dette forteller hotellkjeden i denne meldingen.
Dette er retroaktivt fra februar 2020, og varer til og med januar 2021. Dette betyr at du ikke vil bli nedgradert i din neste medlemsperiode. Du har selvsagt også muligheten til å oppnå et høyere medlemsnivå i denne perioden.

Trondheim og Reiselivs-Norge satser digitalt. Foto: Odd Roar Lange

Digital reiselivsmesse

Reiselivsnæringen har fått både én, to og tre trøkker den siste uka. Og for mange var det et tøft, om enn riktig valg, da Innovasjon Norge valgte å utsette sin største salgsmesse Norwegian Travel Workshop i ett år. Messen skulle være avholdt i Trondheim i april. Men, det skal som kjent mer enn ei kule til for å stoppe en trønder. Og nå forbereder de å avholde NTW på digitale plattformer. Digi-NTW blir digital møteplass med 7000 salgsmøter som skal bidra til å stimulere økonomien i reiselivet når verden normaliserer seg. Tommel opp.
Og les mer om saken her.

Tips meg om gode nyheter

Har du en god nyhet - liten eller stor - som bør deles med andre? Send dem gjerne til meg på orl@thetravelinspector.no eller skriv i kommentarfeltet på Facebook så skal jeg bringe dem videre til leserne.

LES FLERE GODE NYHETER: