Tre gode nyheter: Her finner du de ukjente hjelperne

Her får du hjelpen du ikke visste at fantes

Vet du at du kan få hjelp til å lufte hunden? Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Det er mange som trenger en hjelpende hånd om dagen. Og kanskje finnes hjelpen nærmere enn du aner.

1) Koronahjelp

Nettsiden Finn.no har laget en egen hjelpeside der de samler tjenestene under koronautbruddet.
Via tjenesten koronahjelp - for deg som vil hjelpe andre kan du få hjelp til å lufte hunden, hjelp til å handle, hjelp til digital leksehjelp og mye annet.
Ta en kikk å bli inspirert eller få hjelp.

Studentsamskipnaden i Molde med nytt tilbud til studentene.

2) Vekking om morgenen

Studenter som sliter med å komme seg opp om morran er ikke helt ukjent. Men Høgskolen i Molde har åpnet et helt nytt tilbud. Vekkehjelpen. Dette skriver de på Studentsamskipnadens nettside:
«Det er sikkert være veldig godt å bare sove lenge siden du ikke har noe sted du skulle vært, men med tanke på et godt immunforsvar, den psykiske helsa og produktiviteten spiller inn om du passer på at du har en god søvnhygiene og fast døgnrytme.
Her ønsker vi å bidra! Så nå kan du opprette en vekketjeneste over telefon der en av våre ansatte ringer og vekker deg mellom 07:00 og 09:00. Dette gjelder alle hverdager fra 25. mars til og med fredag 3. april.»
Tommel opp for Høgskolen i Molde.

3) Dagens lille reisequiz

Jeg vet at du har hørt om Vigelandsparken. Du har kanskje vært der, også. Men hva vet du om parken, og hva husker du. Ta Visit Oslo sin Vigelandspark-quiz her.

TIPS MEG OM GODE NYHETER

Har du en god nyhet - liten eller stor - som bør deles med andre? Send dem gjerne til meg på orl@thetravelinspector.no eller skriv i kommentarfeltet på Facebook så skal jeg bringe dem videre til leserne.

LES FLERE GODE NYHETER: