Tre gode søndagsnyheter - og Norge er faktisk på lykketoppen

Endelig noe å glede seg over - igjen

Butikken Karamell i Molde har laget dette lykketreet. Hurra for dem. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Da er en hel uke i korona-tilstand over. Og vi er klare for uke nr 2. Jeg håper du synes det er kjekt med noen gode nyheter i den tiden vi er inne i. derfor fortsetter thetravelinspector.no å dele minst tre gode nyheter hver dag.

1) Sandvika tar en islender

Fikk du med deg nyheten om at man på Island lar eldre få eksklusiv adgang til matbutikker den første timen etter åpning, slik at de får handle i fred og ro i nyvaskede butikker. En tipser vil gjerne fortelle at Meny på Sandvika Storsenter i Sandvika har gjort det samme. Tommel opp for Meny i Sandvika.

2) Nordmenn på tur

Tusenvis av nordmenn har vært på søndagstur i dag. Heldigvis har mange tatt poenget med å holde seg unna tett befolkede områder. Jeg håper du er en av dem. Jeg vil gjerne at Thetravelinspector.no har friske og raske lesere hele tiden. Og at vi er kloke nok til å oppføre oss slik at vi utsetter andre for minst mulig smitterisiko.
Mange har delt sine turbilder fra helga - og jeg delte dem videre her i denne artikkelen.

Trappene til Bløkallen, Midsund i Møer og Romsdal. Foto: Torunn Heggdal Stølen

3) De lykkeligste i verden

Det er mange som synes motbakkene er i bratteste laget akkurat nå. Da kan det være fint å lese denne artikkelen om at de lykkeligste menneskene i verden kommer fra Finland. Tett fulgt av Danmark, Sveits og Island. Og deretter kommer Norge. Målingen er naturligvis laget før korona-utbruddet oppstod. Men det kan være greit å vite at vi har et fabelaktig utgangspunkt. Det skal bli spennende å se hvordan den neste kåringen slår ut. Og du kan lese hele «lykkerapporten» her.

Har du en god nyhet - liten eller stor - som bør deles med andre? Send dem gjerne til meg på orl@thetravelinspector.no eller skriv i kommentarfeltet på Facebook så skal jeg bringe dem videre til leserne.

Les flere gode nyheter: