Vil du velge dette ikoniske hotellet på din neste tur til Roma?

Vil du velge dette ikoniske hotellet på din neste tur til Roma?

Og nå blir det en del av eksklusive Radi­­sson Collection

(ODD ROAR LANGE): Elegante Palazzo Montemartini hotell i Roma blir en del av Radisson Collection fra juni 2018. Radisson Collection er et utvalg av Radisson Hotel Groups mest eksepsjonelle hoteller verden over. Det gjør at du kan samle bonuspoeng på din Radisson Rewardkonto dersom du velger dette vakre hotellet når du besøker Roma.

Velkommen til luksus

Palazzo Montemartini ble bygget i 1881 og er i dag er et populært og prestisjefylt hotell i hjerte av Roma.
Hotellet ligger nær «Baths of Diocletian» og Michelangelos Santa Maria degli Angeli kirke.
Med kombinasjonen av vakker design, populære eventområder og sentral beliggenhet, er Palazzo Montemartini et typisk Radisson Collection hotell, sier Radissonkjeden i en pressemelding.
Hotellet har 82 utsøkte rom og suiter og romslige eventområder med massevis av naturlig lys. Hotellets eksklusive «Senses Restaurant & Lounge Bar» tilbyr lokal mat, med en uslåelig utsikt.
Hotellet har også et fantastisk spa og velværeanlegg, kalt «Monte SPA by Caschera». Der finnes blant annet boblebad, badebassenger, behandlingsrom, samt saltbad, badstue og tyrkisk bad. I tillegg har spaet også det som omtales som terapeutiske dusjer og innbydende avslapningsområder.

Fornøyd eier

-Vi kunne ikke ha bedt om en mer ikonisk destinasjon enn Roma for vårt nye Radisson Collection hotell. Palazzo Montemartini er det perfekte tilskudd til vår portefølje av eksklusive Radisson Collection hoteller verden over. Man kan kalle hotellet et moderne ikon, med sin utsøkte, autentiske design og eksepsjonelle service», sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer. Han legger til:
-Vi gleder oss til å bygge videre på den spennende arven til dette legendariske hotellet, i en av verdens mest populære byer.
Du får hotellrom på hotellet i sommer fra ca 3000 NOK og oppover. Ring gjerne direkte til hotellet for spesialtilbud, og dersom dere velger ukedager fremfor helg så blir både flyturen og hotellet billigere.
Radisson Collection-varemerket passer perfekt til hotellet og vår ambisjon om å gi gjestene en vennlig og luksuriøs opplevelse. Vi er stolte av å bli del av Radisson Hotel Group og lansere det aller første Radisson Collection hotellet i Italia, forteller Giuseppe Marchese, administrerende direktør i Ragosta Hotels Collection som eier Palazzo Montemartini.

 

 

Har du en god turist-idé? Da kan du vinne 3 millioner kroner

Har du en god turist-idé? Da kan du vinne 3 millioner kroner

Nå skal hurtigruteskipene bli miljøskip langs kysten

Nå skal hurtigruteskipene bli miljøskip langs kysten