Hurtigruten i tørrdokk - mannskapet ble for fuktig

Hurtigruteskipet MS Finnmarken havnet i tørrdokk. Det gjorde dessverre ikke mannskapet.

MS Finnmarken på vei mot havn ved en tidligere anledning.   Foto: Hurtigruten

Nå er flere av de ansatte på hurtigruteskipet Finnmarken suspendert. Ledelsen i Hurtigruten fikk tips om at det skal ha ha vært fest med alkohol blant flere av de 76 ansatte ombord på skipet da det var i tørrdokk etter en grunnstøting utenfor Finnsnes i forrige uke. Skipet måtte derfor på planlagt reparasjon, og selv om skipet er er tørrdokk er det absolutt forbud mot å drikke alkohol for de ansatte.

Torsdag morgen måtte de ansatte på skipet gjennom en promillekontroll i Harstad, og resultatet var nedstålende. Et foreløpig ukjent antall medarbeidere ble tatt med promille i blodet og umiddelbart permittert, skriver VG.   

Skipet skal etter planen starte i trafikk igjen - uten de suspenderte medarbeiderne - fra søndag. 

Få med deg disse også: