Kunne du tenkt deg denne drømmeturen til Kanariøyene?

Nå kan du dra på luksuscruise på en megayacht i en uke.

Tror du at du kan trives med dette?                                           Foto: Rederiet

- Denne vinteren har vi stasjonert megayachten MY Harmony  i Las Palmas og seiler blant annet nyttårscruise med  MY Harmony fra Las Palmas for sesongen 2017. Her kan du kan bli med på et 7 netters / 8-dagers nyttårscruise. Dette vil gi deg sjansen til å se Kanariøyene fra en annen side. Og det er muligheten til å oppleve det øyriket fra våre små skip med et kulturelt mangfold i et herlig og varmt klima, forteller Preben Åstind i selskapet Palazzo Malta Ltd i en pressemelding.

- MY Harmony V vil seile dette programmet i vintersesongen som er den beste tiden å besøke Kanariøyene.  Med temperaturer som ligger 22/23 grader og når været er på sitt beste er dette en drømmereise. Gg det er muligheter for å leie hele skipet for grupper på opptil 50 gjester, eller bare bli med på  de andre cruisene hvor du betaler for din lugar, sier Åstind.

Destinasjoner vi besøker er:

1 Las Palmas de Gran Canaria
2 Los Christianos Port, Tenerife
3 Santa Cruz de la Palma, La Palma
4 Valle Gran Rey, La Gomera
5 Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
6 Playa Blanca, Marina Rubicon, Lanzarote
7 Corralejo Port, Fuerteventura
8 Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria

- Harmony V er en moderne yacht med et elegant utseende. Den 55 meter lange / 8,4 meter bred megayachten ble bygget i juni 2009 og er i samsvar med Eurosolas sikkerhetsforskrifter. Med de kraftige motorene og stabilisatorene tilbyr den både sikker og komfortabel seilaser hvor det måtte være, sier Preben Åstind.
- Skipet har romslige salonger med gode sitteplasser innredet i varme farger og det er en amerikansk bar på nedre dekk. Begge områdene har store vinduer som åpner for vakker utsikt hvor enn skipet måtte være.

Sol på dekk

Det 200 m2 soldekket tilbyr et skyggefullt uteområde for matservering hele dagen og en bar samt solstoler og solsenger. på nedre dekk akterut finner vi en romslig badeplattform vil gi rom for enkel tilgang til skipet og for et bredt spekter av sjørelaterte aktiviteter.

Fakta om skipet 
Bygd: 2009
Lengde: 55.00 meter
Bredde: 8,20 meter
Dybde: 3,00 meter
Mannskap: 16 - 18 personer
Marsjfart: 11,00 knop
Lugarer: 25

Operasjonsselskapet bak yachten, Variety Cruises, ble i mars 2016 i år kåret til worlds best boutique cruise line av avisen USA TO DAY . I denne kåringen kom Hurtigruten på en 5 plass i samme kåring.

Fikk du sett disse?

PS: Thetravelinspector har ikke testet dette cruiset, og reportasjen er basert på tilsendt pressemelding.