Tre gode nyheter til deg - på en onsdag

Her finner du noen av dagens gode nyheter

Vil du bli med til Vatikanet? Du kan besøke det historiske stedet via internett. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Det er alltid kjekt med gode nyheter. Jeg setter dem milevis foran de dårlige. Og - når jeg først har en god nyhet er det veldig hyggelig å dele dem med andre. Som her.
Jeg skal naturligvis dele flere gode nyheter. Og minst tre hver dag.

Dobbelt opp med reisepenger - til senere

SAS lar reisende nå avbestille planlagte reiser, også billetter som vanligvis ikke kan avbestilles, og istedet for penger tilbake kan de velge en såkalt voucher.
Denne voucheren kan du bruke til å kjøpe en reise senere i år. En voucher er dobbelt så mye verd som penger. Dersom du har 1000 kroner til gode får du en voucher pålydende 2000 kroner.
Du kan lese mer om ordningen her (se under refund options).

Rene kanaler i Venezia

Dersom du har feriert i Venezia de siste årene så har du ikke kunne unngå å se det veldig forurensede vannet i kanalene i byen. Det grågrønne vannet har på ingen måte innbydd til noen som helst aktivitet i vannet. Men etter at turistaktiviteten i den italienske byen stanset helt opp er livet dyrelivet i kanalene i ferd med å vende tilbake.
Du kan lese mer om de rene kanalene her.

Reis til Vatikanet nå

Tusenvis av museer, gallerier og attraksjoner kan besøkes via datamaskinen. Flere norske museer jobber i disse dager på spreng med å gjøre det mulig via deres nettsider. I mellomtiden drar vil en tur utenlands. Hva tror du om å bli med til Vatikanet akkurat nå?
Via denne nettsiden kan du besøke det fantastiske Vatikanet hjemmefra. Bruk reisen som inspirasjon til å reise dit senere.

Jeg vil dele dine tips

Saken om rene kanaler i Venezia kommer fra en leser.
Har du en god nyhet - liten eller stor - som bør deles med andre? Send dem gjerne til meg på orl@thetravelinspector.no så skal jeg bringe dem videre til leserne.