Lokker med gløgg-safari på Københavns kanaler

Nå får du en rundreise utenom det vanlige

Bli med på seilas på kanalene i København. Foto: Odd Roar Lange

(ODD ROAR LANGE): Om sommeren har de seilaser mellom åpne uterestauranter og spennende badesteder i Københavns sentrum. Men nå stiller selskapet Hey Captain med et nytt turisttilbud.
Fra 1. november til 16. desember inviteres du med på kanalseilas i København - med gløgg på menyen.
Seilasene starter fra Ofelias Plads (der DFDS tidligere la til) midt i sentrum av København.
Hver båt har plass til inntil 12 passasjerer og det koster 200 DKK per person. Dere kan enten melde dere på og bli med på fellesturer, eller det er mulig å leie hele båten sammen med venner. Det anbefales å melde seg på via nettsiden. Men det er også mulig å kjøpe billett i den blå retrobilen som Hey Captain har på kaia.
Dersom du ikke liker gløgg så kan du bytte den ut med en kopp varm kakao med krem.

Weekend-tur med danskebåten

Et tips er å dra på Københavntur med DFDS før jul og å kombinerer reisen med julehandel i shoppingbyen. Du kan enten ta en tur med to netter på skipet og 7 timer i land i København. Eller enda bedre, ta en overnatting i København slik at du får enda mer ut av oppholdet. Da er det enda enklere å kombinere med en tur på kanalene. Og jeg anbefaler at du heller tar turen med Hey Captains små båter fremfor de store, litt mer upersonlige kanalbåtene som har guiding på flere språk.

Derfor skal dere dra på jentetur til København

Kontinentale matopplevelser, lange handlegater, vin- og cocktailbarer i toppklasse - og de deiligste hotellsengene. Trenger dere egentlig noe mer for en skikkelig jentetur til en storby?


Få med deg disse sakene: