Slik ble den nye Hytteruten

"MS Kong Harald" fikk rundjuling. "Ble MS Polarlys" noe bedre?

Noe er helt likt, andre ting er helt ulikt. Slik kan man oppsummere etter at de to første 90-talls-hurtigrutene er ferdig på ombyggingsverftet.

Jeg har tidligere vært om bord i "MS Kong Harald". Og jeg har nå besøkt "MS Polarlys". Jeg er fortsatt litt usikker på hva jeg mener om den nye Hurtigruten. Jeg er ikke så overstrømmende begeistret som de største fanatikerne, men jeg er heller ikke like sjokkert og skuffet som mange kritikere.

Noen fans gråt da de så den nye Hurtigruten.

Mest av alt er jeg litt forvirret over de mange stilarter som er samlet. Her er bildene fra 20-åringen "MS Polarlys" som er på sin første seilas fra Trondheim til Bergen etter ombyggingen på verftet på Fosen. 

 

Fikk du med deg disse om Hurtigruten: